Sofie Depraetere

Sofie studeerde in 2013 af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Gent. Vervolgens studeerde ze verder aan het Flanders International College of Osteopathy (Antwerpen) waar zij in 2020 afstudeerde als D.O. in Osteopathie.

Als moeder van vier kleine kinderen zag ze meer en meer het belang in van een osteopathische behandeling bij kinderen. Kinderen zijn volop in ontwikkeling en daar gaat veel verandering mee gepaard. Baby’s, peuters en kleuters kunnen niet altijd aangeven waar ze klachten ervaren, daarom gaan wij met de ouders samen opzoek naar de oorzaak van hun klachten. Kleine lichamelijke aanpassingen kunnen een wereld van verschil betekenen voor een kind in volle ontwikkeling.

De start van de baby begint natuurlijk al van in de buik, dus ook zwangere vrouwen kunnen geholpen worden met osteopathie en is een expertise van Sofie.

Wij zoeken opnieuw de balans in uw lichaam die te kampen heeft met overbelasting, blessures, slechte voeding, verkeerde houding, operaties, stress en ziekte. Zelf probeert Sofie te streven naar een holistische aanpak van het lichaam, waarbij gezonde voeding, beweging en ontspanning centraal staan.

  • Eerste consult: 75€
  • Vervolgconsult: 70€

Afspraak maken

Binnen de groepspraktijk