Jeroen Demeestere

Na het behalen van zijn master in de kinesitherapie (KU Leuven) in 2011 combineerde Jeroen het opbouwen van een groepspraktijk te Roeselare met het volgen van postgraduaat cursussen. Zo behaalde hij de diploma's manuele therapie (UGent) en myofasciale therapy (Dry Needling Trigger).

Op zoek naar een meer holistische benadering van de patiënt vond hij in osteopathie zijn antwoord en passie waarbij hij in 2017 zijn Diploma in Osteopathie behaalde.

Jeroen vindt werken in een groepspraktijk een grote meerwaarde. In zijn zoektocht naar een praktijk met een duidelijke osteopathische visie & missie, kwaliteit van behandeling en teamspirit vond hij deze waarden volledig terug bij Ostejopathie .

Sinds een zestal jaar deelt Jeroen zijn expertise dry needling door te werken als docent binnen Dry Needling Trigger. Daarnaast is hij op regelmatige basis assistent binnen de osteopathie opleiding FICO te Antwerpen.

Naast lesgeven gaat zijn voorliefde naar sport en sporters. Zo is hij sinds enkele jaren de vaste osteopaat van het Decospan Volleybal Team Menen. Regelmatige osteopathische screenings en behandelingen bewijzen hier duidelijk hun meerwaarde.

Hij werkt parttime in de praktijk.

  • Eerste consult: 70€
  • Vervolgconsult: 60€

Afspraak maken

Binnen de groepspraktijk