Pauline Vlerick

In 2011 na het behalen van haar postgraduaat in Performing Arts bij de London Contempory Dance School begon ze aan een Master opleiding Osteopathie aan de Britisch College of Osteopathic Medicine (London) waar ze met uitmuntende resultaten slaagde.

Na haar studies verbleef ze 6 maanden samen met haar man in India waar ze haar eigen praktijk runde in samenwerking met een succesvolle orthopedist. Pauline maakte ook gebruik van haar Indische periode om te kapitaliseren op haar vele jaren als gedreven Yoga-beoefenaar en nam deel aan een intensieve Yoga Teacher Training Programme in Khajuraho.

Haar interesse in voeding en de verwerking ervan bracht haar tot een cursus over de darm & darmflora. “Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” – Hippocrates.

Pauline vindt het een enorme meerwaarde om in een groepspraktijk te werken aangezien ze zoveel bijleert van de andere osteopaten. Zo leerde ze onder meer kinesiologie bij Jo Parmentier en volgde ze in 2018 een cursus Applied Kinesiology aan het ICAK-Benelux.

Ze werkt parttime in de praktijk en behandelt zowel baby’s, kinderen als volwassenen.

  • Eerste consult: 70€
  • Vervolgconsult: 60€

Afspraak maken

Binnen de groepspraktijk