27 September, 2022

Osteopathie " PREVENTIEF" en /of " voor mensen die zogezegd niets mankeren".

"Een goede gezondheid" is het kostbaarste in een mensenleven ... elk jaar wensen we dit elkaar toe. Iederéén probeert op zijn manier voldoende te bewegen & "gezond" te eten ... maar wat houdt dat nu juist in?

Ooit al eens gedacht aan een bezoek bij een osteopaat? De osteopaten van de groepspraktijk Ostejopathie hebben een brede kijk op “gezondheid” en het lichaam in zijn totaliteit. Ons lichaam is niet alleen wat je uiterlijk ziet maar er gebeuren constant veranderingen binnen. Door gebeurtenissen die we meemaken, verkeerde bewegingen die we doen, voedingsstoffen die we opnemen of juist niet opnemen,… kunnen er bewegingsverliezen, verklevingen, spanningen & stijfheid ontstaan die in het begin niet gevoeld worden. Deze spanningen en bewegingsverliezen kan een osteopaat reeds voelen en de onderliggende oorzaak wegnemen zodat er geen acute en erge pijnklachten optreden. Je gaat toch ook preventief naar een tandarts om die vervelende acute tandpijnen te vermijden!

Daarom is het interessant en raadzaam om preventief een osteopaat te raadplegenen dit van pasgeborene, peuter, jonge tiener, adolescent, (top)sporter tot (top)ondernemer.

Laat je inspireren en lees meer op onze website: www.ostejopathie.be

want ONZE VISIE = UW LEVENSKWALITEIT !