Jo Parmentier

Hij studeerde af in 1998 aan The International Academy of Osteopathy en behaalde ondermeer zijn diploma van BSc. Ost. aan de University of Westminster en zijn MSc. Ost. aan de University of Applied Sciences(Tirol).
Hij heeft bijkomende expertises via opleidingen Osteopathie in de Sport, Osteopathie bij baby's en kinderen en Applied Kinesiology.
Sinds februari 2020 behaalde hij ook nog het diploma van Causopractie DCP.

Naast de osteopathische behandeling waarbij hij vooral op zoek gaat naar de onderliggende oorzaak, test hij, indien nodig, de patiënt ook kinesiologisch uit om te kijken waar hij het lichaam nog verder kan ondersteunen. Ook test hij via deze weg biochemische en hormonale disbalansen, intoleranties en allergieën uit.
Via de Causopractie probeert hij te achterhalen welke causofactoren zoals virussen, bacteriën, schimmels, parasieten, chemicaliën, toxische metalen, radiatie en voedingsintoleranties het lichaam belasten of het zelfgenezend vermogen van het lichaam ondermijnen waardoor de patiënt blijvende chronische klachten heeft.
Door zijn passie en diepe overtuiging dat alles ontstaat uit een oorzaak-gevolg keten onderzoekt en test hij de interactie tussen biomechanische, biochemische, psycho-emotionele & spirituele factoren uit.


Passion in the job puts perfection in de work.Verder is hij ook al meer dan 15 jaar Vice-Principal of The International Academy of Osteopathy, waar hij sinds 1998 les geeft.
Hij heeft ook verschillende eBooks geschreven over Osteopathie binnen het craniosacrale domein waarvan hij binnen de Academy Course Director is.
Hij blijft gepassioneerd lesgeven omdat hij zijn kennis & ervaring wilt doorgeven aan zowel studenten Osteopathie als collega osteopaten.

Omdat hij zijn kennis & visie niet enkel wilde delen via het lesgeven startte hij in 2010 een groepspraktijk op met dezelfde missie & visie waarbij kwaliteit & competentie, empathie en teamspirit bepalende waarden zijn.


  • Eerste consult: 185€
  • Volgconsult: 125€
  • Preventieve consult: 110€

Afspraak maken

Binnen de groepspraktijk