Jo Parmentier

Hij studeerde af in 1998 aan The International Academy of Osteopathy en behaalde ondermeer zijn diploma van BSc. Ost. aan de University of Westminster en zijn MSc. Ost. aan de University of Applied Sciences (Tirol). Hij heeft een bijkomende opleiding gevolgd in Sportosteopathie en Applied Kinesiology. Sinds februari 2020 behaalde hij ook nog het diploma van DCP Causopractie.

Hij is ook Vice-principal aan The International Academy of Osteopathy en schreef verschillende eBooks over craniale osteopathie.

Naast de osteopathische behandeling waarbij hij vooral op zoek gaat naar de onderliggende oorzaak, test hij, indien nodig, de patiënt ook kinesiologisch uit om te kijken waar hij het lichaam nog verder kan ondersteunen. Ook test hij via deze weg biochemische & hormonale disbalansen, intoleranties en allergieën uit. Door zijn passie en diepe overtuiging dat alles ontstaat uit een oorzaak-gevolg keten heeft hij zijn kennis nog uitgebreid door het behalen van zijn diploma DCP Causopractie waarbij ( zoals reeds vermeld werd) biomechanische parameters onderzocht worden alsook de interactie tussen biomechanische, biochemische, emotionele & psychomentale factoren.

Omdat hij zijn kennis & visie niet enkel wilde delen via het lesgeven startte hij in 2010 een groepspraktijk op met éénzelfde missie & visie waarbij engagement, kwaliteit & competentie, empathie en teamspirit belangrijke waarden zijn.

  • Eerste consult: 150€
  • Vervolgconsult: 100€
  • Preventieve check-up: 90€

Afspraak maken

Binnen de groepspraktijk