Jo Parmentier

Hij studeerde af in 1998 aan The International Academy of Osteopathy en behaalde ondermeer zijn diploma van BSc. Oost. aan de University of Westminster en zijn MSc. Oost. aan de Hogeschool (Tirol). Hij heeft een diploma gevolgd in Sportosteopathie en Applied Kinesiology. Sinds februari 2020 behaalde hij ook nog het diploma van DCP Causopractie.

Hij is ook vice-directeur van The International Academy of Osteopathy en schreef verschillende eBooks over craniale osteopathie.

Naast de osteopathische behandeling waarbij hij vooral op zoek gaat naar de onderliggende oorzaak, test hij, indien nodig, de patiënt ook kinesiologisch uit om te kijken waar hij het lichaam nog verder kan ondersteunen. Ook test hij via deze weg biochemische en hormonale disbalansen, intoleranties en onderliggende uit. Door zijn passie en diepe overtuiging dat alles leidt tot een oorzaak-gevolg keten heeft zijn kennis nog uitgebreid door het verkregen van zijn diploma DCP Causopractie waarbij (zoals riet vermeld werd) biomechanische parameters onderzocht worden baanbrekende interactie tussen biomechanische, biochemische,, & lopende psychomentale factoren.

Omdat hij zijn kennis & visie niet enkel wilde delen via het lesgeven startte hij in 2010 een groepspraktijk op met dezelfde missie & visie waarbij betrokkenheid, kwaliteit & competentie, empathie en teamspirit bepalende waarden zijn.

  • Eerste consult: 175€
  • Volgconsult: 120€
  • Preventieve controle: 100€

Afspraak maken

Binnen de groepspraktijk