Maïté Liagre

Maïté studeerde in 2018 af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie – Sport aan de KU Leuven. Aansluitend studeerde ze Osteopathie aan The International Academy of Osteopathy (IAO) te Gent om haar kennis in het menselijk lichaam verder uit te breiden.

Tijdens haar studie Osteopathie werkte ze als sportkinesitherapeute waar ze telkens de opgedane kennis kon toepassen. Aldus werd haar visie op het menselijk lichaam meer en meer holistisch, waardoor niet enkel het mechanisch, maar ook het visceraal aspect (organen) van groot belang werd bij het behandelen van haar patiënten.

Sinds september '23 is Maïté een 2-jarige opleiding gestart omtrent "osteopathie bij baby’s, kinderen en zwangere vrouwen" te Pante Rhei (opleidingscentrum in Nederland).

Als voorstander van preventieve geneeskunde en gepassioneerd door sport heeft ze in haar thesis haar twee passies kunnen samenbrengen: "Osteopathie en hockey". Momenteel is ze voornamelijk actief in golf. "Een gezonde geest in een gezond lichaam" is dan ook haar credo.

Zij vindt het belangrijk om kennis en ervaring uit te wisselen met collega-osteopaten die reeds een jarenlange expertise bezitten in bepaalde disciplines. Daarom heeft ze gekozen voor de groepspraktijk Ostejopathie die belichaamt waar ze voor staat: engagement, kwaliteit en empathie.

  • Eerste consult: 75€
  • Vervolgconsult: 70€

Afspraak maken

Binnen de groepspraktijk